O nama

Misija

Naša misija je ostvariti, zadržati i razvijati povjerenje i zadovoljstvo naših kupaca odnosno klijenata pružanjem visokokvalitetnih i stručnih usluga našeg djelovanja i kvaliteti naših proizvoda tako da u svakom trenu možemo udovoljiti rastućim zahtjevima u IT području.

Vizija

Ojačati poziciju tvrtke među vodećim tvrtkama u IT sektoru koji će postavljati standarde kvalitete u svom području djelovanja kroz dodatni razvoj naših temeljnih vrijednosti kao što su znanje, profesionalnost, inovativnost, kvaliteta i pouzdanost.

Tvrtka MED-OR održavanje d.o.o. osnovana je 2010. godine privatnim kapitalom. Osnovna djelatnost s kojom smo započeli djelovanje je opremanje ugostiteljskih objekata i servisiranje ugostiteljske opreme. Istovremeno pružamo i usluge vođenja knjigovodstva i računovodstva malim i srednjim tvrtkama.

Potrebama na tržištu, promjenama članova uprave društva i zapošljavanjem mladog kadra, napuštamo djelatnost u području ugostiteljstva. Osnovnu djelatnost usmjeravamo na pružanje usluga u području informacijskih tehnologija odnosno profesionalne izrade web stranica te programiranje web aplikacija po mjeri.

Početkom 2017. godine širimo djelatnost i na pružanje usluga iz područja njege i održavanja tijela te otvaramo vlastiti kozmetički salon.

MED-OR održavanje d.o.o. danas je tvrtka specijalizirana za izradu web stranica, web dizajn i programiranje web aplikacija uz istovremeno pružanje usluga u području knjigovodstva i računovodstva te pružanja usluga iz područja kozmetike.

Hvala svim našim klijentima, partnerima i suradnicima na zadovoljstvu proizvodima i uslugama koje im pružamo te preporukama koje od njih dobivamo.

 

Zovite nas

Pitajte nas

Pratite nas

Posjetite nas

2010 - 2019 © MED-OR održavanje d.o.o.

Politika privatnosti