Politika privatnosti

Kako koristimo i štitimo Vaše privatne podatke.

MED-OR održavanje d.o.o. obvezuje se na zaštitu vaših osobnih podatka. Molimo vas da politiku zaštite osobnih podataka povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene.

Zadnja izmjena: 03.07.2016.


Općenito

Osobne podatke ponajprije prikupljamo radi:

Podaci pokriveni sustavom Politike zaštite osobnih podataka:

Sadržaj Politike privatnosti

Vašu e-adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka jer je to protivno našoj politici o privatnosti. MED-OR održavanje d.o.o. drži se stroge politike “no spam”. Tražimo Vaše dopuštenje ako želite da kontaktiramo s Vama glede specijalnih ponuda i akcija. MED-OR održavanje d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije. Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni.

Poruke elektroničkom poštom

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem/privitkom koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.

Ankete i upitnici

Povremeno provodimo ankete i upitnike. Podaci koje prikupimo tim anketama i upitnicima koriste se isključivo za potrebe MED-OR održavanje d.o.o. Ako na nekoj našoj stranici objavimo uzorak odgovora na anketu, takav uzorak ne sadržava osobne podatke.

Kontrola

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od Vas dobili.

Možemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.

 

Zovite nas

Pitajte nas

Pratite nas

Posjetite nas

2010 - 2018 © MED-OR održavanje d.o.o.

Politika privatnosti